Siverek’te İlköğretim Haftası Etkinliği

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde öğrenciler ilköğretim haftası dolayısıyla kutlama yaparak gönüllerince eğlendiler.

Siverek’te İlköğretim Haftası Etkinliği
Seyfullah yaman
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesine bağlıŞair İbrahim Rafet Mahallesinde bulunan aynı ismi taşıyan ilköğretim okulunda İlköğretim Haftası düzenlendi. Düzenlenen İlköğretim haftası etkinliklerinde öğrenciler velilerinde katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladılar.

Okulun öğretmenlerinden olan müzik ve kültür sanat dalında birçok başarıya imza atan Hüseyin Gökmen’in çabaları Siverek Belediyesi müzik ekibinin katkısıyla düzenlenen programdaöğrenciler haftayla ilgili şiirler okudu, Velileri ve öğretmenleriyle birlikte halay çekerek şarkılar söylediler söyleyen öğrenciler okuldaki streside bir kenara attılar.

Etkinliği hazırlayan öğretmen ve sanatçı Hüseyin Gökmen, yaptığı açıklamada; ''Siverek belediyesi sıra gecesi müzik grubu eşliğinde coşkuyla kutladık. İlkokulunda büyük sömestri tatili sonrasında ilköğretim haftasını okulun Etkinlikte saygı duruşu ve istiklal marşından sonra açılış konuşmasını konuşmamızı yaptık 2019-2020 eğitim öğretimin basta yurdumuza öğrencilerimize başarılı ve hayırlı olmasını diliyoruz Allah tüm öğrencilerimize zihin açıklığı versin” dedi.

25 Eyl 2019 - 17:11 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.