Siverek’te Bir Mahalle Sandık Başına Gitmedi

Belediyeden hizmet alamadıklarını iddia eden güvercin mahalle halkı yerel politikacıları protesto etmek amacıyla 142 seçmen oy kullanmadı.

Siverek’te Bir Mahalle Sandık Başına Gitmedi
Sirac Stalay
Video için play'e tıklayın

Siverek İlçesine bağlı İlçeye yaklaşık 15 Km uzakta bulunan 142 seçmene sahip Güvercin Kırsal mahalle sakinleri belediyenin kendilerine bu güne kadar bir hizmet yapmadığını iddia ederek oy kullanmadılar.

Kırsal mahalle muhtarı Mehmet Geyik gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti” Bizim yol su sorunumuz var, bu güne kadar belediye bize hizmet getirmedi. Çevremizde ki mahallere hizmet gitti bir tek bize hizmet gelemedi, sabah geldim köylüleri çağırdım köylüler belediyenin kendilerine hizmet getirmediğini oy kullanmayacaklarını belirtiler bende bu karar tabi oldum 142 seçmen sadık başına gitmedik “ dedi.

Kırsal mahalle sakinleri Nurettin, Mehmet Şükrü ve Ramazan Geyik isimli vatandaşlar yaptıkları açıklamada şunları kaydettiler” Belediye köyümüze bu güne kadar bir çivi bile çakmadı, yol ve su sorunumuz var taziye evi sorunumuz var okul sorunumuz var hiç kimse bizimle ilgilenmedi bizde oy kullanmama kararı” aldık dediler

Güvercin mahallesinde bulunan 1232 nolu sandıkta bulunan üç görevli yalnız oylarını kullandı görevliler saat 17’ ye kadar bekledi mahalle sakinleri oy kullanmaya gelmeyince tutanak tutarak mahalleden ayrıldılar.

24 Haz 2018 - 19:44 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.