Siverek’in Her Yanı Işıl Işıl

Siverek Belediyesince muhtelif alanlarda bulunan ve ışıklandırma çalışmaları tamamlanan yapılar rengarenk ışıklarıyla göze hitap ediyor.

Fırat Mahallesi Mevlana Celaleddin-i Rumi Bulvarında Feribot Kavşağı olarak bilinen alandaki ‘Hacı Pınar Çeşmesi’nde yapılan çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmasının ardından aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

Öte yandan Gülabibey Mahallesi Esmerçayı Caddesi’ndeki ‘Saatli Kule’, Kemaliye Çarşısı’nda bulunan ve halk arasında ‘Yeni Meydan’ olarak bilinen tarihi çeşme ile Millet Bahçesi’ndeki aydınlatma sistemleriyle ışıldayan görüntüler cezbediyor.

Hava araçlarıyla görüntülenen yapılar görsel şölen oluştururken gece görüntüleri görenleri hayran kendine bıraktırıyor.

Işıklandırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapıların güzel bir görünüme kavuştuğunu dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İzol, “Halkımız arasında Hacı Piyar Çeşmesi olarak bilinen Fırat Mahallesindeki çeşmede yaptığımız düzenlemenin ardından aydınlatma çalışmasını da tamamladık. Bir yandan mahalle sakinlerine yeni bir yeşil alan kazandırırken yaptığımız aydınlatma çalışmasıyla görsel bir şölen sunduk.” dedi.

Benzer çalışmaların farklı alanlarda da yapıldığına dikkat çeken İzol, şu ifadeleri kullandı: “Yine tarihi özelliği bulunan ve yeni meydan olarak da bilinen çeşmede de benzer aydınlatma çalışmasına imza attık. Esmerçayı Caddesinde bulunan saatli kulenin de aydınlatmasını yaparak görsel şöleni ilçemiz geneline yaydık.”

27 Eyl 2019 - 12:46 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.