Siverek'te Uludere olayı protesto edildi

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde Eğitim-Sen üyeleri Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde 34 kişinin öldüğü hava operasyonunun 4'üncü

Öğle saatlerinde sendika binası önünde toplanan ve slogan atarak ilçe merkezine yürüyen kalabalık adına konuşan Necati Solak, Uludere'de 34 kişinin, vatandaşın vergileriyle alınan savaş uçakları tarafından katledildiğini söyledi. Uludere'yi unutmayacaklarını ve barış istemeyi sürdüreceklerini belirten Solak, bölgede yaşanan çatışmaların da sona ermesini ifade ederek, "Biz, bütün emek ve demokrasi güçlerini savaşa karşı kardeşliği ve barışı inşa etmek için alanlarda yan yana olmaya davet ediyoruz" dedi.

30 Ara 2015 - 09:31 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.