Siverek'te Asfalt Atağı

Siverek Belediyesi alt yapısı tamamlanan merkez mahallelerde sıcak asfalt hazırlık çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince alt yapısı tamamen yenilenen Dicle ve Bağlar mahallelerinde sıcak asfalt öncesi kilit taşı sökümü ve PMT malzeme serimi sürüyor.

Siverek merkezinin bir çok ilden büyük olduğuna işaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, bütün mahallelere aynı anda çalışma yapılmasının mümkün olmadığını söyledi.

Alt yapısı tamamlanan mahallelerde sıcak asfalta hazırlık yapıldığını belirten Öncül, "Dicle ve Bağlar mahallelerimiz nüfus yoğunluğu bakımından büyük mahalleler arasında yer alıyor. Bir süre önce alt yapısını tamamen yenilediğimiz her iki mahallemizde de sıcak asfalta hazırlık çalışması kapsamında bir yandan kilit taşı sökümü yapılırken, öte yandan PMT malzeme serimi gerçekleştiriyoruz. PMT serimi tamamlanan cadde ve sokaklarımız da ise asfalt serimi yapılıyor" dedi.

Çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Öncül, sorumluluk alanlarında bulunan tüm cadde ve sokakların asfaltla kaplanacağını söyledi.

Mahalle sakinlerinden Süleyman Yıldız çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür etti.

05 Tem 2017 - 08:24 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.