Siverek'te Akrabalar Kavga Etti: 5 Yaralı, 8 Gözaltı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde akraba 2 ailenin fertleri arasında çıkan tüfek taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı

Olay, bugün sabah saatlerinde Ayvanat Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan, akraba olan ve ikisinin de soyisimleri Canlı olan iki ailenin fertleri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında aralarında kadınların da bulunduğu taraflar birbirine taş ve sopalar ile saldırdı. Bu sırada kim tarafından kullanıldığı bilinmeyen tüfekten de havaya ateş açıldı. İhbar üzerine olay yerine zırhlı araçlarla gelen polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada, taş ve sopalara hedef olan 5 kişi yaralandı. Yaralılar, çağırılan ambulanslarla tedavi için Siverek Devlet Hastanesi'ne götürülürken, polis ekipleri araştırmasında kavgaya karıştığını saptadığı 8 kişiyi gözaltına aldı. Kavgaya ilişkin soruşturma sürdürülüyor.

30 Haz 2017 - 14:14 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.