Siverek Şehir Tiyatrosu Kentin Yüz Akı

Gönüllerden oluşan tiyatro ekibi sahnelediği oyunlarla kette tiyatroyu severlerin yansıra tüm halkın gönlünde taht kuruyor.

Ahmet Yılmaz
Haber albümü için resme tıklayın

Siverek Şehir tiyatroları, bilet geliriyle ilçede yaşayan yoksul ailelere Ramazan ayında Gıda paketi dağıtacak.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde başta gönüllü öğretmenler olmak üzere gönüllü sanatseverlerden oluşan Siverek Şehir tiyatrosu her geçen gün sanatseverlerin gönlünde taht kurumaya devam ediyor.

Siverek Şehir Tiyatro gurubu 28 Nisan saat 16.00 ve 2 Mayıs saat 20.00’da yeni oyunu ile Siverek Belediyesi Kültür Merkezi’nde izleyenlerin karşısına çıkacak. Siverek Şehir Tiyatrosu bu oyunun gelirleri ile tiyatronun ihtiyaçlarının bir kısmını karşılayıp gelirinin büyük kısmı ile de Ramazan paketleri oluşturup bir sosyal sorumluluk çalışması yapmayı hedefleniyor.

Siverek şehir tiyatroları genel yönetmeni Musa Bayram, son oyunları “Gundirella” oyununu geliriyle yoksul vatandaşlara gıda yardımı tapacaklarını belirterek şunları kaydetti ”Siverek Şehir Tiyatrosu 1. Liseler Arası Tiyatro Yarışması sonrası bir grup gönüllü öğretmen tarafından 18 Kasım 2017 tarihinde kurulmuş olup; amacı Siverek’te tiyatro kültürünü arttırmak ve sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmektir.

Siverek Şehir Tiyatrosu bugüne kadar 8 oyun sergileyip Halfeti ve Adana’dan davet alıp Siverek dışında da turneye katılmıştır. Siverek Şehir Tiyatrosu aynı zamanda 2. Liseler Arası Tiyatro yarışmasının da sponsorluğunu ve organizasyonunu üstlenerek 100’ün üzerinde Lise öğrencisini sahne ile buluşturmuştur” dedi.

20 Nis 2019 - 08:53 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.