Siverek sanayi sitesinde revizyon

Eski sanayi sitesi parkında revizyon çalışması başladı.

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa Karayolu Eski sanayi sitesi içerisinde bulunan parkta revizyon çalışmaları başladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Sorumlusu Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıcak çalışmaları yerinde inceleyerek bölge esnafının taleplerini dinledi.

Parkta yapılan çalışmaların bitimiyle esnafların rahat bir ortamda zamanlarını geçirebilecek kapasiteye ulaştıracaklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıcak yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ’Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla ilçemizde bulunan parklar ve revizyon çalışması başlatmış bulunmaktayız. Ciddi anlamda zarar görmüş bakım ihtiyacı parklarımızın revizyonunu gerçekleştiriyoruz şuan Eski sanayi sitesi altındaki parktayız vatandaşlarımızdan gelen şikayetler üzerine parkımızın çevresinde bulunan ve halkımızın kullanımını engelleyen duvarları kaldırıyoruz parkımızı halkımıza açıyoruz, daha rahat bir kullanım alanı sağlamak amacıyla bu parkımızın düzenlemesinde ağaçlandırma çalışmaları eksik noktalarımızda yapacağız daha sonra mevsimlik çiçeklerle ve banklarla donatacağız şimdiden halkımıza hayırlı olsun vatandaşlarımızdan da bu konuda beklentimiz de parklarımızın korunması konusunda belediyemiz ekiplerimize yardımcı olmalarını diliyorum’ ’dedi.

Bölge esnafı parkın yapımıyla ilgili Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve ekibine teşekkür ederek bölgede böyle bir parka kavuşmak bizleri mutlu etmiştir, parkımızın çevre yolu üzerinde olması asabiyle mahallemize ve esnafımıza prestij kazandıracaktır’ ’dedi.

10 Mar 2016 - 11:50 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.