Siverek İlçe Kaymakamından Esnaf Ziyareti

İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler emniyet müdürü jandarma komutanı esnaflarla bir araya geldi

Siverek ilçe kaymakamı ilçede esnaf gezilerine devam ediyor.

İlçe kaymakamı Mustafa Çiftçiler beraberinde İlçe emniyet müdürü Teoman Yıldırım İlçe jandarma komutan Yüzbaşı Hayrı Yazıcı ile birlikte ilçenin köklü esnaf odalarından biri olan Gıda Maddeleri Odası Başkanlığını ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinledi.

İlçe kaymakamı ve beraberindekilerin ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu aktaran oda Başkanı Abdulvahit Sevdalı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti” İlçe kaymakamımız göreve geldiği günden itibaren vatandaşlarla beraber, dernek ve odaları ziyaret ederek ilçe sorunları hakkında bilgi alıp, notlar almakta kaymakamlığın imkânları doğrultusunda sorunlar çözüm bulamaktadır. Kaymakamımızın halkla iç içe olması biz esnaf odalarına güç veriyor ben kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

17 Eki 2019 - 14:36 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.