Siverek Cumhuriyet Başsavcısı Karataş Göreve Başladı

Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) yaz kararnamesiyle Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine atanan Ali Kemal Karataş göreve başladı.

AliKemal Karataş, Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) yaz kararnamesiyle Düzce Cumhuriyet Savcılığı görevinden Siverek Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

Siverek Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil'in Kozan Cumhuriyet Başsavcısı olarak tayin olmasının ardından boşalan Siverek Cumhuriyet Başsavcılığı makamına atanan Ali Kemal Karataş görevine başladı. Yedi yıllık meslek hayatında Türkiye'nin her karış toprağını, doğu batı ayrımı yapmadan kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını belirten Karataş, "Yargı büyüklerimiz hakkımızda bu şekilde bir tasarrufta bulundu. Bugün itibarı ile Siverek'te adaletin tecellisi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi. Toplumun doğru bilgilendirilmesi konusunda gazetecilerin önemli bir görev yürüttüğünü vurgulayan Başsavcı Karataş, "Adalet Bakanlığımızın yayınlamış olduğu genelgeye istinaden adliyemizde Medya ve İletişim Bürosu kuruldu. Toplumun daha sağlıklı ve şeffaf bilgilere ulaşması amacıyla Medya İletişim Bürosunu daha aktif kullanılacağız" diye konuştu.

14 Ağu 2017 - 18:44 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.