Siverek Belediyesi Zabıta ekipleri imalathanelerde denetim yaptı

Siverek Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından pastane imalathanelerinde denetim yapılarak işyerlerine sağlık ve Hijyen konusunda uyarılarda bulundu. Ekipler

Siverek Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından pastane imalathanelerinde denetim yapılarak işyerlerine sağlık ve Hijyen konusunda uyarılarda bulundu.

Ekipler tarafından pastane İmalatı yapan işyerlerinde denetimlerini sürdürdüğünü belirten Belediye başkan Yardımcısı Hasan Baydilli konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

’’Ramazan ayı dolayısıyla ekiplerimiz denetimlerini aralıksız sürdürmektedir, imalathanelerde hamur işlevlerinde kullanılan yağ ve gıda maddelerinin kontrolünü yaparak vatandaşlarımıza sağlıklı ve hijyen ortamında pasta ve pasta ürünleri üretimi sağlamaktır, bu konuda ekiplerimiz işyerlerinde denetimlerine devam edecektir, ekiplerimizin denetimlerinde bir işyerimizde yapılan kontrollerde fıstık içi kullanılarak vatandaşlara satışı yapılan tüketim malzemeleri içerisinde çekirdek içi kullanımı görülerek yakalanmıştır, bu işyerimize ekiplerimiz tarafından kabahatler kanununa göre yasal işlem başlattık, vatandaşlarımıza hizmet sunan bu tür işlerlerimizde denetimlerimizi artıracağız’’

#

03 Tem 2015 - 10:12 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.