Öğrenciler Meslek Hakkında Bilgilendirildi

Siverek Belediyesi ile TÜGVA Siverek kariyer günleri kapsamında Ramazan Acarlar Gençlik Merkezinde sınava hazırlanan öğrencilerle bir araya gelerek meslekler

Sınav maratonuna ara vermeden devam eden gençlere ileride seçebilecekleri meslekler hakkında bilgilendirmelerde bulunan SiverekBelediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü aynı zamanda TÜGVA Siverek İlçe Temsilcisi Mahmut Bahçıvan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Siverek Belediyesi olarak açmış olduğumuz Gençlik merkezlerinde öğrencilerimizin sınavlara hazırlanmasında yardımcı olurken aynı zamanda seçebilecekleri meslekler hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Gençlerin eğitimi konusunda ciddi çalışmaları bulunan Türkiye Gençlik Vakfı ile beraber düzenlemiş olduğumuz kariyer günleri ile mesleklerin tanıtımını yaparken, sosyal ve kültürel olarak da gelişmelerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz."

Soruları yanıtlayan Bahçıvan, gençlere bazı tavsiyelerde bulundu.

19 Ağu 2017 - 08:43 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.