Karacadağ bölgesi Siverek Belediyesiyle kalkınıyor

Siverek Belediyesi bölge ayrımı yapmadan kırsal mahallerde çalışmalarını sürdürürken daha önce hizmet almamış Karacadağ kırsalını yaptığı

SiverekBelediyesi bölgeayrımı yapmadan kırsalmahallerde çalışmalarını sürdürürken daha önce hizmet almamış Karacadağ kırsalını yaptığı hizmetlerle ihya ediyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince Karacadağ bölgesinde bulunan Günalır (Simaki) ve Kaynakbaşı (Zengetil) kırsal mahallerinde bir süre önce başlatılan mahalle içi kilit taşı döşemesi tamamladı.

Daha önce köylerinin çamur ve tozdan geçilmediğini aktaran mahalle sakini konuşmasında şunları kaydetti: "Belediyemizden Allah razı olsun, mahallemizi kilit taşı yaptılar. Daha önce köyümüz çamur içerisindeydi, çocuklarımız okula gidemiyordu, bizler çocuklarımızı sırtımıza alarak okula götürmek zorunda kalıyorduk. Yapılan çalışmalardan sonra mahallemiz çok güzel oldu emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."

16 Kas 2017 - 15:56 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.