Çocuklar Anneleriyle Birlikte Kur'an Öğrenecek

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Anne Çocuk El Ele Haydi Kur'an Öğrenmeye Projesi kapsamında

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortak yürüttüğü Anne Çocuk El Ele Haydi Kur’an Öğrenmeye Projesi kapsamında anne ve 4-6 yaş çocuklara eğitim verecek Siverek Müftülüğü Bahçelievler Kur’an Kursu törenle açıldı.

Açılışa katılan Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler ayrı salonlarda eğitim gören anne ve çocukları ziyaret ederek, başarılar diledi. Kaymakam Çiftçiler 4-6 yaş arası çocuklara oyuncak hediye ederek, bir süre sohbet etti.

Siverek İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş Türkiye genelinde gerçekleştirilen proje ile ilgili,” Bu projede Amacımız 4-6 yaş arası çocuklar ile birlikte annelerini de boş zamanlarında buraya gelip, dini bilgiler yanında Kur’an’ı Kerim-i öğrenmeleridir. Çok güzel ve başarılı bir projedir, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi

Açılışa Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Siverek Müftüsü Mahmut Yıldızbaş, daire amirleri vatandaşlar katıldı.

25 Eyl 2019 - 10:08 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.