CHP Fatih Bucak’la Siverek’te Tarih Yazdı

Cumhuriyet Halk Partisi Siverek'te tarihinin en büyük oyunu aldı.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerini geride bıraktık. Daha önce Cumhur İttifakı’ndan MHP’nin adayı olarak seçimlere katılacak olan ancak yaşanan bazı olaylar sonrası Cumhuriyet Halk Partisinden Siverek Belediye Başkan adayı olan Fatih Mehmet Bucak, partiye Siverek’te tarihinin en yüksek oyunu kazandırdı. Bucak 33.780 oy ve %26.43 oy oranı ile Siverek’te Belediye Başkanlığını kazanamasa da CHP’ye tarihinin en yüksek oyunu kazandırmış oldu. Bunun yanı sıra iptal edilen 7-8 bin civarında da oyun olduğu öğrenildi. Fatih Bucak’tan önce 2014 yerel seçimlerinde İbrahim Halil Yarış’ı aday gösteren CHP sadece 219 oy alabilmişti. Ancak geçtiğimiz 31 mart yerel seçimlerinde Bucak, bunu eşi benzeri görülmemiş şekilde 145,2 kat artırarak Siverek’te tarih yazdı.

03 Nis 2019 - 18:19 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.