Türkeli’de hac kafilesi dualarla uğurlandı

Türkeli'de Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı Türkeli İlçesinden Hac İbadetini Yerine Getirmek Üzere Kutsal Topraklara Gidecek Olan Kafile İçin Merkez

Sinop’un Türkeli ilçesinden hac ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan kafile için Merkez Camisi önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Türkeli Merkez Camisi önünde düzenlenen uğurlama töreninde, Kur’an-ı Kerim okundu, çeşitli ilahiler seslendirildi. Hacı adaylarını uğurlamaya, Belediye Başkanı Veysel Şahin, İlçe Müftüsü Hüseyin Gargı ile vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Gargı, islamın beş şartından biri olan hac görevini imkanı olan her Müslümanın yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Konuşmanın ardından İlçe Müftüsü Gargı tarafından dua yapıldı. Daha sonra hacı adayları aileleri ve yakınlarıyla helalleşti. Hacı adayları ile yakınları helalleşmek için uzun kuyruklar oluştu.

#

13 Tem 2019 - 20:07 Sinop- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.