Belediye Başkanı Şahin’den gurbetçilere çağrı

Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin Yaz Sezonunda İlçeye Gelen Gurbetçilere Seslenerek Uykusuz Yola Çikmamalarini İstedi.

Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, yaz sezonunda ilçeye gelen gurbetçilere seslenerek, uykusuz yola çıkmamalarını istedi.

Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, yaptığı açıklamada yaz tatillerini geçirmek ve sıla hasretlerini dindirmek üzere gelen Türkelili gurbetçilerin ilçenin gelişimine katkı sunduğunu ve bunu memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. Şahin, "31 Mart seçimlerinden sonra göreve gelmemiz ile birlikte kısa sürede sizlerin rahat bir tatil geçirebilmeniz adına ilçemizi yaz sezonuna hazırlamaya çalıştık. Bunun için deniz temizliği, sokak düzenlemesi, otopark alanları, yürüyüş güzergahı ve dinlenme tesisleri gibi hizmetleri gerçekleştirmek üzere adımlar atmaktayız. Bu çalışmaların bir kısmı bitmiş olup, bir kısmı ise en kısa bitmek üzere planlanmıştır" dedi.

Tüm Türkelili gurbetçileri bu yaz sezonunda ilçeye davet eden Şahin, "Sizlere kapımız her zaman açık olacaktır. Ziyaretinizden ve birer çayımızı içmenizden çok memnun olacağımızı belirtmek istiyorum. Sizlerden ricamız, yolculuk sürecinde trafik kurallarına, hız sınırlarına azami derecede dikkat etmeniz, uykusuz araba kullanmamanızdır. Şimdiden hepinize hayırlı ve güvenli yolculuklar diler, tatillerinizi en güzel şekilde geçirmenizi temenni ederim" ifadelerini kullandı.

#

04 Tem 2019 - 17:47 Sinop- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.