Ayancık’ta festival hazırlıkları tamamlandı

Ayancık'ta Festival Hazırlıkları Tamamlandı Sinop'un Ayancık İlçesinde Bu Yıl 26.si Yapılacak Olan Ayancık Kültür-keten Ve Ahşap Festivali'nin

Sinop’un Ayancık ilçesinde düzenlenecek olan "26. Ayancık Kültür-Keten ve Ahşap Festivali"nin 26-27-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Festival için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Ayancık Belediye Başkanı Hayretin Kaya, özel olarak oluşturulan festival organize heyetinin titiz bir biçimde çalıştığını söyledi.

Başkan Kaya, "Festivalimize bu yıl Ferhat Göçer, Emre Aydın, Kolpa, Habibe Bozkır, Şerafettin Çaylı ve Harbi Enver sahne alarak tüm hemşehrilerimize unutulmaz anlar yaşatacak. Festivalimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

#

19 Tem 2019 - 15:54 Sinop- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.