Zekeriya Ünlü Yeni Klibinde Yönetmenliği Kendisi Yaptı

Şanlıurfalı ünlü sanatçı Zekeriya Ünlü merhum Abdullah Balak hoca anısına 'Feleksen Ne Feleksen' Türküsüne klip çekti.Klibin yönetmenliğini

"Feleksen Ne Feleksen" isimli klip bu gün Kral TV'de yayına girdi. Urfa Sıra Gecesi eşliğinde çekilen görüntüler sosyal medyada hızlıca yayıldı. "Feleksen Ne Feleksen" klibi kısa sürede büyük beğeni topladı.

ZekeriyaÜnlü, URFADASIN.COM 'a yaptığı açıklamada "İlk kez bir klipte yönetmenlik yaptım. Bu da Rahmetli Abdullah Balak ustanın anısına yaptığım Feleksen Ne Feleksen klibine kısmet oldu. İnşallah çok beğenilecektir.Gerçekten çok titiz bir çalışma oldu. Artık hayırlısı olsun diyoruz." ifadelerini kullandı

İbrahim Tatlıses, Nuri Sesigüzel, Mahmut Tuncer, Selahattin Alpay ve Seyfettin Sucu gibi sanatçılara çok sayıda türkü yapan besteci merhum Abdullah Balak, 79 yaşında hastalığına yenik düşerek 25 Şubat 2017'de vefat etmişti.

SUPERHABERTV

20 Oca 2018 - 00:34 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.