Zabıta Bulduğu Cüzdanı Sahibine Teslim Etti

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri toplanma merkezi yakınlarında buldukları içersinde bir miktar para ile banka kartları bulunan

İbrahim
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri merkez Haliliye İlçesine bağlı Bamyasuyu mahallesindeki Toplama merkezi yakınlarında denetim yaptıkları esnada yerde bir cüzdan buldu. Zabıta ekipleri içersinde bir kimlik, banka kartları ile bir miktar para olan cüzdanın sahibine ulaşmak için çalışma başlattı. Uzun uğraşın ardından cüzdan sahibi Abdülhakim Alban’a ulaşan Zabıta ekipleri yolda buldukları cüzdanı sahibine teslim etti.

Kaybettiği cüzdanına Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin sayesinde kavuşan Abdülhakim Alban zabıta ekiplerine teşekkür ederek” Farkında olmadan cüzdanımı düşürmüşüm. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri bana ulaşarak cüzdanımın bulduklarını söylediler. Daha sonra cüzdanımı getirip bana teslim ettiler. Zabıta ekiplerinin isteği üzerine cüzdanımı kontrol ettiğimde her hangi bir eksiklik olmadığını gördüm. Kaybettiğim cüzdanımı bularak bana getirip teslim eden Zabıtalara teşekkür ediyorum” dedi.

17 Oca 2019 - 11:27 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.