Yılmaztekin, Bölgesinde Seçime Hazır!

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin kendi bölgesinde çalışmalara başladı.

Milletvekili Yılmaztekin kendi bölgesinde çalışmalara başladı. Seçim aracının üzerine yazdırdığı yazı ile Türk Milleti için ciddi bir mesaj verdi.
Akçakale ve Harran bölgesinde %90 oy toplayan AK Parti, bölgedeki geri kalan halkında 16 Nisan'da desteğini bekliyor. 15 Temmuz'da yapılan darbeye 16 Nisan'da misliyle cevap vermek için "EVET" sloganıyla sahaya inen Yılmaztekin, halkın, kendisinin yanında yer almasını istiyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki ciddi duruşuyla adından sıkça söz ettiren Akçakale'li Milletvekili 16 Nisan Referandumu içinde ciddi çalışmalara imza atacak gibi görünüyor.

27 Şub 2017 - 13:28 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.