Yeni Bakanlığa Fakıbaba’mı Yoksa Eroğlu’mu Getirilecek?

Yeni Sistemde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı birleşiyor. Akıllara gelen ilk soru işareti ise yeni kurulacak

24 Haziran’dan seçimlerinden sonra yapılacak olan yeni sistemin nasıl olacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan sistemi maddeler halinde açıkladı. Yeni sistemde bakanlık sayısı da 16’ya düşürülecek. Bununla beraber Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı birleşip yeni ismi olan Tarım ve Orman Bakanlığı olacak. Durum böyle olunca vatandaşların aklına gelen ilk soru işareti ise yeni bakanlığa daha önceden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Ahmet Eşref Fakıbaba’nın mı yoksa Orman ve Su İşleri Bakanı olan Veysel Eroğlu’nun mu getirileceği oldu.

1. Adalet Bakanığı

2. İçişleri Bakanlığı

3. Milli Savunma Bakanlığı

4. Milli Eğitim Bakanlığı

5. Sağlık Bakanlığı

6. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

7. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

8. Kültür ve Turizm Bakanlığı

9. Gençlik ve Spor Bakanlığı

10. Hazine ve Maliye Bakanlığı

11. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

12. Dışişleri Bakanlığı

13. Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı

14. Tarım ve Orman Bakanlığı

15. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

16. Ticaret Bakanlığı

22 Haz 2018 - 12:49 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.