Yayaya Otomobil Çarptı 1 ağır Yaralı

Şanlıurfa'da üst geçidi kullanmadan yolun karşısına geçmeye çalışan kadın otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.Kazayı seyredip üst

Kazayı seyreden diğer vatandaşlar ise üst geçit yerine kazanın yaşandığı yolu kullanarak yeni kazalara davetiye çıkarttı.

Kaza, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Sırrın Mahallesi’nden geçen Şanlıurfa-Mardin karayolu üzerinde yaşandı. İddiaya göre, Şermin K.’nın kullandığı 17 LS 182 plakalı otomobil, İl Göç İdaresine gitmek için üst geçit yerine yolu kullanan Suriye uyruklu Rime Ermasri’ye çarptı. Ağır yaralanan kadın, olay yerine çağrılan ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesinin ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan, kazayı izleyen vatandaşlar da daha sonra hiçbir şey olmamış gibi üst geçit yerine yine yolu kullanmaya devam etti. Yolun karşısına geçmeye çalışan insanlar, hızla gelen araçların önünden koşarak yeni kazalara davetiye çıkarttı.

25 Nis 2018 - 18:07 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.