Yaşlı Kadını Geri Çeviren Memurlara Tepki Yağdı

Şanlıurfa'da saat 16.55'de nüfus müdürlüğüne gelen yaşlı kadına sistemin kapandığını söyleyip ''Yarın gel'' diyen

alo
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'da mesai bitmeden sistemi kapattığı iddia edilen nüfus müdürlüğünde memurlar ile yaşlıkadın arasında yaşanan diyaloglar tepkilere yol açtı.

YARIN GELMESİNİ İSTEDİLER

Olay Eyyübiye Nüfus Müdürlüğünde yaşandı. İddiaya göre, mesai saatleri içerisinde komşusunun yardımıyla işlemlerini yapmak üzere müdürlüğe gelen yaşlı kadın saat 16.55 olmasına rağmen memurlar tarafından sistemin kapatıldığı öne sürülerek yarın gelmesi isteniyor.

ISRARLA SİSTEMİN

KAPALI

OLDUĞU SÖYLENDİ

Cep telefonuyla görüntülenen diyaloglar yaşlı kadının komşusu olduğu ileri sürülen kişi tarafından çekilirken, görüntülerde merhamet dileyen yaşlı kadına bir kadın memur ise gülümseyerek cevap veriyor. Yaşlı kadın ve yanındakilerin tüm ısrar ve merhamet talebine rağmen görevliler ve amirleri olduğu ileri sürülen kişiler tarafından ısrarla sistemin kapalı olduğu söylendi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Kurum çalışanları sistemi 1

7

:02'de kapattıklarını belirtirken, görüntüleri sosyal medyada izleyen birçok kullanıcı ise diyaloglara tepki gösterdi.

HABERLERCOM

14 Ara 2017 - 10:15 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.