Yapımı Devam Eden Oto Galericiler Sitesinin Eksiklikleri Görüşüldü

Şanlıurfa'da yapımı devam eden yeni Oto Galericiler Sitesinin sorunlarının çözümü için Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna başkanlığında geniş

urfali dogrusolerogullari 2017 bu yana
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'da yapımı devam eden yeni Oto Galericiler Sitesinin sorunlarının çözümü içinŞanlıurfaValisiGüngör Azim Tunabaşkanlığında geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonundaki toplantıyaŞanlıurfaValisiGüngör Azim Tuna'nın yanı sıra, Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, İlJandarmaKomutanı Mustafa Kemal Timuroğlu, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Oto Galericiler Dernek Başkanı Mustafa Doğanlar, Kooperatif BaşkanıMehmet YaşarBozkurt ve internet, telefon, elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketlerinin temsilcileri katıldı. Yeni sitede devam eden çalışmalar hakkında bilgilerin paylaşıldığı toplantı sonunda bir açıklama yapan Vali Tuna, "Yeni sitenin mevcut durumu gözden geçirildi, ilgili kurumlar tarafından sorunlar konuşuldu. Gereken taşınmanın bir an önce yapılması için özellikle altyapı ve yol çalışmaları, elektrik, telefon ve internet ile doğal gaz hatlarının koordineli bir şekilde yeni siteye ulaştırılması noktasında kooperatif yönetimiyle de görüşülerek bunların yapacağı yükümlülükler konuşuldu. Tüm kurumların yapacağı işler koordinasyonumuzla bundan sonra takip edilecek. Valiliğimizin hemen yanındaki eski site hem şehir trafiğine hem de görüntü anlamında artık rahatsızlık veriyor. Galericilerimiz de bunun farkında, onlar da bir an önce taşınmak istiyor. Herkes üzerine düşeni yapmaya hazır ve bu durum bizleri memnun ediyor. Biz de bu işi en kısa zamanda sonuçlandırmak için ilgili kurumlar arasındaki koordinasyonu takip edeceğiz" dedi.

20 Şub 2017 - 16:43 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.