Viranşehir'de Yapılan Saldırıyla İlgili 26 Kişi Gözaltına Alındı!

Şanlıurfa Valisi açıkladı: Viranşehir'deki saldırıyla ilgili Şanlıurfa ve Mardin'de düzelenen operasyonlarda 26 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa'nınViranşehirilçesinde 1'i çocuk 2 kişinin şehit olduğu bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısını yapan

PKK

'lı terörist ve teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyon sürüyor. Terör saldırısıyla ilgiliŞanlıurfaveMardin'de düzenlenen operasyonlarda 26 kişi gözaltına alındı. Yapılan ilk incelemede ise çalıntı olduğu değerlendirilen araçta 1 ton bomba kullanıldığı saptandı.

VALİ AÇIKLADI

ŞanlıurfaValisiGüngör Azim Tuna, terör saldırısınınPKKterör örgütü tarafından gerçekleştirildiğinin belirlendiğini, soruşturma kapsamında 26 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

1 TON BOMBA

Onlarca apartmanın harabeye, otomobillerin ise hurdaya döndüğü saldırıda 1 ton gübre, gliserin ve metal parçalar ile güçlendirilmişTNTpatlayıcı kullanıldığı saptandı.

BİRİ ÇOCUK, İKİ ŞEHİT

185 bin nüfusluViranşehir'de, adliye ve emniyet personelinin kaldığı lojmanların bulunduğuYenişehirMahallesi 1650'nci sokakta, dün saat 20.30 sıralarında bomba yüklü bir araç, teröristlerce infilak ettirilmiş olayda biri çocuk, iki kişi şehit olmuştu

18 Şub 2017 - 11:08 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.