Viranşehir'de Tefeci Operasyonu: 15 Gözaltı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı.

Viranşehir'de Tefeci Operasyonu: 15 Gözaltı
CUMA CANSOY
Video için play'e tıklayın

Edilen bilgilere göre, Viranşehir ilçesinde Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tefecilik yaptıkları tespit edilen çeteye yönelik bazı ev ve iş yerlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda G1 piyade tüfeği ve bu silaha ait 565 mermi, 3 ruhsatsız tabanca ve 1010 mermi, kurusıkı tabanca, çok miktarda tapu, çek, senet, protokol ve 5 POS cihazı ele geçirildi. Gözaltına alınan 15 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından işlemleri yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

19 Eyl 2018 - 16:59 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.