Viranşehir Çadırkentindeki 529 Kişi Tekrar İş Sahibi Oluyor

Viranşehir Çadırkentin taşınması ile birlikte işsiz kalan 529 çalışan tekrardan iş sahibi oluyor.

misafir
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz kısa bir süre önce kapatılan Viranşehir Çadırkentinde çalışan

529

kişi işinden olmuştu. Çadırkentin taşınması ile birlikte taşeron şirketin işten çıkardığı 529 çalışan işlerini geri isteyerek gereken yetkili kişilere seslenmişti. Bu olaydan sona konunun takipçisi olan Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri konuyu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu’ya taşımıştı. Yapılan çalışmalar ve girişimler sonucunda işlerinden çıkartılan 529 Çadırkent çalışanı 1 Şubat itibarı ile TYÇP (İŞKUR) kapsamında tekrardan çalışmaya başlayacaklar.

HABER MERKEZİ

18 Oca 2018 - 17:06 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.