Vekil Özyavuz Şanlıurfa’nın Sorunlarını Meclise Taşıdı

Milliyetçi Harekât Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz Urfa'nın sorunlarını meclis gündemine taşıdı.

Vekil Özyavuz Şanlıurfa’nın Sorunlarını Meclise Taşıdı
Mehmet yavuz
Video için play'e tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Şanlıurfa’da kapalı spor salonlarının yetersiz ve yapılan salonlarının uzak mesafede olması ulaşım sıkıntısının olduğunu, gençlerin spor dalından uzak durmasına yol açtığını söyledi. Bu nedenle il genelinde çok yaygınlaşan nargile kafelerin lise ve üniversite öğrencileri başta olmak üzere her tarafa yayıldığını ve sağlıkta ciddi manada tehdit etmeye başladığını dile getirdi.

Son zamanlarda Urfa’da ruhsatsız, denetimsiz, kontrolsüz bir şekilde yüzlerce nargile kafe açıldı. Bu nargile kafelerin açılmasının ve de işletilmesinin belli kurallara bağlanması ve girişlerinin asgari 20 yaşla sınırlandırılması gereklidir. Gençlerin yeniden spora yönlendirebilmek için Akabe TOKİ bölgesine veya Açıksu-Maşuk arasındaki bölgeye en az 5 bin kapasiteli yeni bir spor salonu yapılması gerekli olduğunu söyledi.

27 Kas 2019 - 19:26 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.