Vekil Özşavlı’dan Viranşehirlilere Müjde!

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti. Daha önce Viranşehir İlçesi için Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi için Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunan Vekil Özşavlı, Viranşehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin programa alınmasını sağlamıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı’ya programa alınan Viranşehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin bu yıl içerisinde ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi. Viranşehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin 2020 yılında temelinin atılacağını ve 3 yıl içerisinde bitirilerek hizmet vermeye başlayacağını kaydeden Bakan Koca, Hastanenin 120 Milyon(Trilyon) TL’ye mal olacağını belirtti.

Desteklerinden dolayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür eden Vekil Özşavlı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “ Şanlıurfa Türkiye’de doğurganlık oranının en yüksek olduğu İlimiz. Ortalama genç nüfus 18 yaşın altında. Merkeze yakın ilçelerimiz merkezdeki hastanelerinden faydalanıyor. Ayrıca Şanlıurfa’mızda Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladığında sağlık konusunda ciddi bir rahatlama meydana gelecektir. Viranşehir ilçemiz Şanlıurfa’ya uzak bir konumda. Viranşehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi hizmet vermeye başladığında hem Ceylanpınar hem de Kızıltepe ilçelerimize hizmet verebilecektir. 200 yatak kapasitesi ile her üç ilçeye hizmet verilebilecektir. Viranşehir ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için durmadan çalışmaya bakanlıkların kapısını aşındırmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

18 Tem 2019 - 01:12 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.