Vekil Aydınlık: Boynunuza Astığınız Şanlıurfaspor Atkılarını Derhal İndirin!

Vekil Aydınlık Şanlıurfaspor taraftarlarının oyunu almak uğruna taraftar derneklerini ziyaret edip Şanlıurfaspor atkısı takanlara sosyal medya hesabında

afatsum
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık Sarı yeşilli kulübün ekonomik anlamda yaşadığı sıkıntılardan dolayı büyük üzüntü duyduğunu söyledi.31 Mart yerel seçimleri öncesinde Urfa spor atkısıyla dolaşan belediye başkanları, Vekiller mülki amirleri, STK’lar taraftarı ziyaret edip söz verelere sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Vekil Aydınlık sosyal medya hesabından Şu paylaşımlara yer verdi;

‘’Şanlıurfa spor için seçim öncesi takımımızın atkılarıyla dolaşanlardan, taraftarlarımızı ziyaret edip söz verenlerden her bir Şanlıurfa sporlu gibi bende şimdi icraat bekliyorum. Çünkü herkes bilir ki şehir takımlarına en büyük gelir desteği o şehrin belediyelerinden gelir. Kimse kusura bakmasın; ama Şanlıurfa spor Kulübü'ne haciz geldiğinde kimse kılını dahi kıpırdatmadı, neredeyse tepki bile koymadılar; ancak seçim sürecinde Şanlıurfa spor ile alakalı sözleri havada uçuşturdular. Haydi, buyurun, şimdi icra makamındasınız, verdiğiniz sözleri yerine getirmenizi bekliyoruz! Yok, biz yardım edemiyoruz, edemeyeceğiz diyorsanız da daha evvelden söylediğim gibi şu sözleri tüm hemşerilerimin şahitliğinde bir kez daha tekrarlıyorum:" Boynunuza astığınız Şanlıurfa spor atkılarını derhal indirin!" ifadelerini kullandı.

Haber:İBRAHİM ÇAKMAK

24 Tem 2019 - 00:44 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.