Vatandaşlar Okul İçin Üst Geçit İstiyor

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesine bağlı Akabe yolunda 205 derslik yeni bir okul yapılıyor.

Eyyübiye'de bulunan Top Dağı mahallesinde yeni eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmek üzere 205 derslik yeni bir okulun açılacağı öğrenildi. Okulun bulunduğu nokta için üstgeçit ihtiyacı olduğunu belirten vatandaşlar umarızki gözlerden kaçmaz aksi halde çocukların hayatı söz konusu dedi.

Top Dağı Mahallesinde yaşayan Harun Koyuncu yaptığı açıklamada;

Mahallemize çok güzel bir okul yapılıyor ama bazı problemlerde beraberinde geliyor sanırım. Okul için üst geçit gerekecek ve bu üst geçit umarım ki gözlerden kaçmaz. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci bu konuda biraz hassas olursa sevinirim sonuçta Belediye'nin göz kulak olacağı bir proje. Mahalleliler olarak çok mutlu olduk eğitimde en az sağlık kadar önemli. Yetkililerin bilgisi dahilinde olursa seviniriz. Buhara İlköğretim Okulu umarızki güzel öğrencileri barındırır ve kaliteli bir eğitim sunar. Mahallemizde çok sayıda yap sat olayları oluyor bu yap sat ürünleri çok da sağlam değil kimi zaman su tutulan duvar bile erimeye başlıyor umarızki okulu bu yap satçılara yaptırmazlar. Gençlik Merkezi'miz kadar kaliteli olursa zaten öğrencilerde okulunu sevip sahip çıkacaktır dedi.

26 Tem 2017 - 14:58 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.