Vatandaşlar Aynı Davranışı Urfa Belediye Başkanlarından Bekliyor

Gaziantep'te Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tasarruf tedbirleri çerçevesinde makam aracını bırakarak belediyeye yaklaşık 5 gündür

Bu durumu sosyal medyada gören Urfalı vatandaşlar 'Tasarruf yapıyorum ülkemi seviyorum' kampanyasının Urfadaki Belediye başkanlarının bu kampanya uygulamaları paylaşımlarda bulundular.

Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tasarruf çalışmaları kapsamında Şehitkamil Belediyesi bünyesinde bulunan kiralık araçların yüzde 30'unu iade ettiklerini söyledi.

Şanlıurfalılar sosyal medya hesaplarında Şehit kamil belediye başkanın bu durumuna katılarak Şanlıurfa’daki belediye başkanlarında Şehit kamil belediye başkanının bu durumuna katılmasını ve makam araçların yerine kendi şahsi araçlarının kullanmaları için Urfalılarda bu 'Tasarruf yapıyorum ülkemi seviyorum' kampanyasına Urfa’daki Belediye başkanlarının da uygulanmasını isteyerek paylaşımlarda bulundular.

14 Ağu 2018 - 22:40 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.