Vatandaş Bu Demircaklardan Bıktı

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesinde yer alan Ahmet Bahçıvan iş merkezinin yanında bulunan demircaklar  vatandaşın caddede yürümesine engel oluyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ve Ahmet Bahçican iş merkezinin arasına yapılan demircaklar vatandaşın karşıdan karşıya geçmesine engel oluyor. Vatandaşlar kazayla burun buruna geldikleri yoldan demircakların kaldırılmasını istiyor.
Belediyenin bu yola neden demircak koyduğuna anlam veremediğini belirten Feyzi Çakmak şunları söyledi;
“Şanlıurfa Belediyesinin bu demircakaların buraya katmanın ne olduğunu hala çözmüş değilim onlarca insan burada geçiyor ve bir çok kaza meydana geliyor bunun önlemini şimdi almasak ne zaman alacaklar peki illa birilerine burada araba mı çarpsın.yetkililerden rica ediyoruz bir an önce bu demircakları kaldırsınlar.”

24 Tem 2017 - 17:05 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.