Vatandaş Boş Yere 1 Km Yol Yürüyor!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Necmettin Cevheri Bulvarı üzerinde bulunan iki durak vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

Bulvar üzerinde bulunan iki durak hem iniş hemde biniş hizmeti görüyor ama vatandaşın indiği durakdan karşıya geçmesi için 1 Km yol yürümesi gerekiyor. Durakların bulunduğu yerde Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün olması ayrı bir olay çünkü kurumlara gelen vatandaşlar bu durakları kullanmak zorunda. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan bu güzergahlardaki problemler ne zaman çözülecek. Görüntüleri WhatsApp ihbar hattımıza ileten İpek Y. " Hayatım boyunca ilk defa böyle birşeye rastladım ben Şanlıurfa'lı değilim ama Şanlıurfa'yı kendi vatandaşları kadar seviyorum tabi böyle problemler gördükçe üzülüyorum. Durağın karşısında bulunan kuruma gidebilmek için ya trafiği durdurmak zorundasınız ya size araba çarpacak yada en az 1 Km yol yürümek zorundasınız. Kıyıda köşede bir yerde değil burası buradan geçen yetkili takım elbiseli arkadaşlar hiçmi görmedi hiç mi buradaki problemin farkına varmadı. Aşağıda bulunan 15 Temmuz Şehitler Kavşağı'nın ilerisinde bulunan durak yine bu şekilde yapılmış vatandaş yine yürüyerek kavşağa kadar gelip karşıya geçiyor. Belediye bizi sevdiği için spor yaptırmayamı çalışıyor yoksa yol üstü durakları buraya bırakıp yoluna devam mı etmiş. Akıl sır erdiremiyorum ben bu konuyu ve zaten Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yazdım bunu bakalım neler olacak dedi.

Urfanatik Gazetesi olarak yaşanan bu traji komedi durumun bir an önce çözüm bulması için yetkililerden destek bekliyoruz. 2 ayrı durak için bir an önce gerekli çalışmaların yapılması gerek alt geçit gerekse üst geçit çalışmalarının başlaması gerekmekte. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Nihat Çiftçi konu ile ilgilenip gerekli çalışmaların yapılması için mutabık kalması gerekmekte. Vatandaşların indiği ve bindiği durakların dikkat edilmesi ve ayrıca karşısında bulunan Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün olması dikkatinden kaçmamalıdır. Küçük bir problemin getirdiği sorunlar karşısında pratik fikirler üretilmeli ve vatandaşın sorunlarının giderilmesi gerektiğine inanıyoruz.

27 Tem 2017 - 11:29 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.