Vali Tuna'dan İstihdam Çağrısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından başlatılan 'Çalışma Hayatında

Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile STK temsilcilerinin de katılımıyla Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen görüşmede, kurumların istihdamın artırılmasına yönelik yapacağı çalışmalar ele alındı.
İşsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılmasına yönelik çalışmaların iyi anlatılması, ilave istihdam oluşturulması için gerçekleştirilen teşvikler ve müteşebbislerle kurumların bu konuda neler yapabileceğine yönelik görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Vali Tuna, “Bu çalışmalar neticesinde kurumlarımızdan kaç kişi istihdam edebileceklerini net sayı olarak bize bildirmelerini talep ettik. Şanlıurfa’da ne kadar ilave istihdam oluşabileceğini de bir hafta içerisinde tahmini bir sayı olarak belirleyip kamuoyuna açıklamayı düşünüyoruz. STK’larımız, iş adamlarımız, kamu kurumlarımız ve girişimcilerle el ele her tedbiri alacağız. Hükumetimizin yeni dönemde yapacağı teşviklerde bu konuda elimizi rahatlatacaktır. Bu konuda herkes elinden geleni yapmaya ve imkanları zorlamaya yapmaya hazır. Sanayicilerimiz, iş adamlarımız bu konuda daha fazla katkı verecekler inşallah” dedi.

23 Şub 2017 - 15:42 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.