Vali Güzeloğlu Şanlıurfa-Diyarbakır Projeleri İçin Urfa’da

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Diyarbakır Valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Hasan Basri Güzeloğlu'nu

Vali Güzeloğlu Şanlıurfa-Diyarbakır Projeleri İçin Urfa’da
Zaza
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa ve Diyarbakır ile ilgili ortak projeler hakkında görüşmek üzere Şanlıurfa’ya gelen Diyarbakır Valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti. Projeler hakkında görüşen Başkan Beyazgül ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu, URFEST’e tüm vatandaşları davet ettiler.

BAŞKAN BEYAZGÜL: AYNI KADERİ YAŞAYAN İNSANLARIN BİRLİKTE ÇALIŞMASI ÇOK ÖNEMLİ

Makam görüşmesi sonrası açıklamada bulunan Başkan Beyazgül, “Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu’na ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Kendisi hem Diyarbakır Valisi hem de Büyükşehir Belediye Başkanımızdır. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, bilgili donanımlı bir kişiliğe sahiptir. Geçmişten bu yana dostluğumuz ve akrabalığımız olan bir kardeşimizdir. Aynı kaderi yaşayan insanların birlikte çalışması çok önemli. Birçok ortak çalışmalarımız var. Hasan Basri bey kendisi destek veriyor. Biz kendisine teşekkür ediyoruz. Bizim de kendisinden beklentimiz hem şehrimiz hem de ülkenin geleceği için çok önemli katkıları olacağına inanıyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde belediyelerimizin kalkınma hamleleri devam ediyor. Bugün sınırda hareketlilik var ve bizde buradan askerimize dua ediyoruz. Allah onları korusun. Ayrıca Vali ve Belediye Başkanımız Urfest’e herkesi davet ediyor. Kendisi de katılım sağlayacak zaten” dedi.

GÜZELOĞLU: BAŞKAN BEYAZGÜL İLE ŞANLIURFA'MIZ DAHA DA GELİŞECEK

Şanlıurfa’da bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Diyarbakır Valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu da,” Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret etmekten çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Şanlıurfa’nın geleceğinde Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’ün çok önemli katkısının olacağına olan inancımı belirtmek istiyorum. Çok eski bir hukuku paylaştığım ve akraba olarak yakın ve dost bir kimlikle kendisiyle buluştuğum için kendisinin yapacağı güzel hizmetler yapacağına da kefilim. İnşallah Şanlıurfa'mız geçmişten bugüne ve geleceğe, bölgesine ve çevresine değer katan tarımdan turizme, sanayiden hizmet sektörüne kadar çok önemli değişim ve dönüşümü bu süreçte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve Urfa’da da Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’ün önderliğinde inşallah gerçekleştirecektir. Ben de Urfa’nın bir evladı ve hemşehrisi olarak bundan büyük bir mutluluk duyuyorum. Tüm bu çalışmalarda yer almaktan ve destek olmaktan büyük bir mutluluk duyacağım. Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e görevinde Allah’tan muvaffakiyet diliyorum” şeklinde konuştu.

Açıklamalarından ardından Başkan Beyazgül Vali Güzeloğlu’na URFEST davetiyesi vererek tüm vatandaşları festivale davet etti.

07 Eki 2019 - 16:31 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.