Vali Erin’den Mesaj Var!

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin bir mesaj yayınlayarak 19 Eylül Muhtarlar Gününü tebrik etti.

Hasan Çelik
Haber albümü için resme tıklayın

Muhtarlık sisteminin, yerelden başlayıp evrensele uzayan demokrasi anlayışının çekirdeğini oluşturduğunu ifade eden Vali Erin, “Milletimizin tercihiyle iş başına gelen seçilmişler olan muhtarlarımız, en küçük yerleşim birimlerimiz olan mahalle ve köylerde devletin temsilcisidir. Milletimiz nezdinde seçkin bir konumu olan muhtarlık, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu müesseseye verdiği önemle hak ettiği değeri bulmuş ve bugün hem mülki amirliğin hem de yerel yönetimlerin büyük bir uyumla çalıştığı birimler haline gelmiştir” dedi.

Vali Erin, mesajında şunları ifade etti: Muhtarlık müessesemiz, bugün her zamankinden daha fazla yönetimde söz hakkına sahip olmuş, vatandaşların talep ve beklentilerini idareye en kolay ve etkili şekilde iletebilecekleri imkanlara kavuşmuştur. Vatandaşlarımızın her alanda yaşadığı sorunları en iyi bilen, meydana gelen her gelişmeden ilk olarak haberdar olan muhtarlarımız ile Valilik ve Kaymakamlıklarımız arasında kurulan bağ, her geçen gün kuvvetlenerek gelişmeye devam etmektedir.

Her bakımdan gelişen ve büyüyen ülkemizin, muhtarlarımızla daha güzel olduğunu ifade ederek, 19 Eylül Muhtarlar Gününü tebrik ediyor, tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum.

HABER MERKEZİ

19 Eki 2019 - 14:15 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.