Vali Erin Viranşehir’de Esnaf Ve Öğrencilerle Buluştu

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Viranşehir'de vatandaşlar öğrenciler esnaf ve kurum amirleri ile bir araya geldi.

Hafta sonu Viranşehir’e giden ŞanlıurfaValisi Abdullah Erin, ilçe girişindeki Tepret Camii’nde vatandaşların taziyelerine katılarak aileye başsağlığı diledi.

Viranşehir Çok Amaçlı Toplum Merkezinde (ÇATOM) devam eden üniversiteye hazırlık kurslarını da ziyaret eden Vali Erin, ders çalışan öğrencilerle bir araya geldi. Şanlıurfalı gençlerin üniversiteye yerleşmesinin önemine değinen Vali Erin, gençlerin başarılı olması için devlet imkânlarını sonuna kadar seferber ettiklerini kaydetti.

Öğrencilerle buluşmasının ardından ilçenin Eski Derik, Ceylanpınar ve Esri Urfa Caddesindeki esnafı ziyaret eden Vali Erin, esnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek sorun, istek ve taleplerini dinledi. Çarşı esnafının boynuna attığı yöresel puşu ile esnaf ziyaretine devam eden Vali Erin’i esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi ile karşıladı. Yüzlerce esnafın işyerine uğrayarak hasbihal eden Vali Erin, aynı gün ibadete açılan Göl Camii’ne de giderek incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Viranşehir Kaymakamlığı’na geçen Vali Erin, burada da ilçenin başta eğitim olmak üzere diğer konulardaki durumunu değerlendiren bir toplantı yaptı.

Vali Erin’e Viranşehir ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Şık ve Arslan Çiftçi ile kurum amirleri eşlik etti.

01 Oca 2018 - 08:31 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.