Vali Erin Ve Başkanlar Diyarbakır’da Toplandı

Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Diyarbakır Valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu Şanlıurfa

Diyarbakır’da gerçekleştirilen toplantıda Ajansımızın 20 Mart 2019 tarihinde ilan ettiği 21.5 Milyon TL bütçeli Sanayi Altyapısı Mali Destek Programı, Okul Öncesi Eğitim Standartlarının Artırılması Mali Destek Programı, Tarıma Dayalı Sanayide Entegre Kaynak Verimliliği Mali Destek Programı ile Kültürel Mirasın İşlevlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında değerlendirme süreci tamamlanan ve destek almaya hak kazanan projeler karara bağlandı.Toplantıda ayrıca önceki yıllarda başlatılan ve uygulaması devam eden mali destek programlarına İlişkin 3 Aylık Program İlerleme Raporları, 2020 Yılı Çalışma Programı ve Bütçe Taslağı ile Ajansın 2019 Mali Yılı Ara (Ocak-Haziran Dönemi) Faaliyet Raporunun onaylanması ve kamuoyuna açıklanmasına karar verildi.

04 Eyl 2019 - 00:38 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.