Vali Erin Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluştu

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Kentteki sivil toplum kuruluşları kamu kurumları esnaf ve meslek örgütleri ile tanışma toplantılarına devam ediyor.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Kentteki siviltoplumkuruluşları, kamu kurumları, esnaf ve meslek örgütleri ile tanışma toplantılarına devam ediyor.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Mehmet Emin Varan ile bağlı kooperatif başkanlarını, Aile Hekimleri Derneği Başkanı Hüseyin Güntürkün ve yönetim kurulu üyelerini, Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Mehmet Kaçak ve yönetim kurulu üyelerini, Damızlık Keçi Koyun Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Eyüpoğlu ve yönetim kurulu üyelerini, Şanlıurfa Eczacılar Odası Başkanı Mahmut Dolap ve yönetim kurulu üyeleri ile Numan Tuğbay başkanlığında Terziler Odası yöneticilerini makamında kabul etti. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin, Şanlıurfa'nın sivil toplum kuruluşları yönünden oldukça iyi durumda olduğunu, kentin sosyal ve ekonomik anlamda gelişmesi, insanların refah seviyesinin artması için birlik ve beraberlik içinde, aynı zamanda koordineli halde çalışılması gerektiğine vurgu yaptı. Aynı gün akşamında Şanlıurfa Muhtarlar Dernek Başkanlığının organize ettiği akşam yemeğinde dernek başkanı İbrahim HalilHaktankaçmaz ve merkez ilçe muhtarları ile bir araya gelen Vali Erin, muhtarlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi, görüş ve önerilerini aldı. Şanlıurfagibi mübarek bir şehirde hizmet etmekten büyük bir onur duyduğunu kaydeden Vali Erin, bunun ağır bir sorumluluk olduğunu, dolaysıyla mesai mefhumu gözetmeden, planlı ve programlı şekilde çalışacaklarını ve sorumluluklarının gereğini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacaklarını ifade ederek, Şanlıurfa'nın ve Türkiye'nin kaybedecek zamanı olmadığını söyledi.

Vali Erin'in muhtarlarla buluşmasına, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Kemal Timuroğlu da eşlik etti.

21 Tem 2017 - 20:28 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.