Vali Erin Şanlıurfalılarla Buluşmaya Devam Ediyor

Sabah saatlerinde Vali Yardımcıları ve tüm ilçe Kaymakamlarıyla bir toplantı düzenleyen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin öğleden sonra ise işadamları

vatandaş
Haber albümü için resme tıklayın

Sabah saatlerinde Vali Yardımcıları ve tüm ilçe Kaymakamlarıyla bir toplantı düzenleyen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, öğleden sonra ise işadamları, sendikalar, sivil toplum kuruluşu oda ve dermek başkanları ile bir araya geldi.

Vali Erin ile tanışmak ve hayırlı olsun dileklerini iletmek için bugün Valilik makamına gelenler arasında, Yol-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Emin Kubat ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şefik Bakay ve yönetim kurulu üyeleri, Karacadağ Türkmen Derneği Başkanı Nusret Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, İşadamları Mustafa Göktaş ve Ahmet Beşaltı yer aldı.

Vali Erin ayrıca Eyyübiye Belediyesi Topdağı Akevler Spor Salonu Wushu sporcularını da antrenörleri Harun Koyuncu başkanlığında kabul etti. Yaptıkları dereceleri ve kazandıkları madalyaları Vali Erin’e takdim eden sporcular, madde bağımlılığına karşı yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdiler.

19 Tem 2017 - 19:05 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.