Uzun Zamandır Boşalan Koltuğun Yeni Müdürü Belli Oldu

Suruç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Elmaser'in görevinden istifa ettiğini açıklaması ardından yeni müdür belli oldu.

Suruç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Elmaser 4 Ağustos günü kendi isteği ile bulunduğu görevinden istifa etmişti. Haziran 2017 tarihinden beridir Suruç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü görevini yürüten göreve başladığı günden beridir başarılı işlere imza atan Müdür Elmaser’in istifası sonrası boşalan müdürlük koltuğuna gelecek isim belli oldu. Uzun bir süredir boş olan koltuğa Suruç Ulu Cami İmamı Mehmet Koç getirildi.

Bugün yapılan görev değişikliği ile göreve başlayana yeni Müdür Mehmet Koç, “Bu bir bayrak değişimidir. Sayın Elmaserin bıraktığı yerden devam edeceğiz, inşallah ilçemize en iyi şekilde hizmet edeceğiz” diyerek görevine başladı. Görevinden istifa eden Elmaser ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gelerek eski mesai arkadaşları ile vedalaştıktan sonra vakıf çalışanları ile hatıra fotoğrafı çekinip, yeni Müdür Koç’a yeni görevinden başarılar dileyerek müdürlükten ayrıldı.

15 Ağu 2018 - 17:19 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.