Urfanatik.Com’a 4 Ödül

Şanlıurfa Vücut Geliştirme Fıtness ve Bilek Güreşi Genel Başkan Yardımcısı ve Federasyon Başkanı futbola hizmet eden basın mensuplarını unutmadı.

Şanlıurfa’nın nabzını her zaman gündemde tutmaya devam eden gerek siyasi haberlerle, gerekse amatör spor kulüplerinin sesi olmaya devam eden Urfanatik.com’a Şanlıurfa Vücut Geliştirme Fıtness ve Bilek Güreşi Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ ve Federasyon Başkanı Niyazi Kurt basın mensuplarını ödüllendirerek başarılarının devamını dilediler.

Yaz kış demeden Şanlıurfa amatör maçlarını ve birçok spor dalını yakından takip ederek amatörlerin sesi olmaya devam eden Urfanatik.com’a ödül yağmaya devam ediyor. Urfanatik.com bundan böyle amatör futbol takımlarının ve Şanlıurfa spor camiasının sesi olmaya devam ederken, 4 spor muhabiri Kadir Köseler, İbrahim Çakmak, Aziz Atlı ve Veysel KaraniKayan ile sahalara inerek yerinde ve zamanında doğru haberleri okuyucularına ulaştırmayı sürdürüyor. Bizi izlemeye devam edin.

15 Oca 2019 - 23:03 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.