Urfalı Tarım İşçileri Arasında Taşlı sopalı Kavga

Zonguldak'ta mevsimlik işçiler arasında taş ve sopaların kullanıldığı kavga çıktı. Köylülerin de araya girerek ayırmaya çalıştığı kavgaya

Edinilen bilgiye göre, fındık tarlalarda çalışmak üzere Alaplı Mollabey köyüne gelen ve Molabey içinde konaklayan iki aile arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgayı ayırmak için köylülerin araya girdi. Kavgada birçok kişinin vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenilirken, bölgeye gelen 10 kişilik komando timi kavgayı ayırdı. 14 kişi ifadelerini almak üzere jandarma komutanlığına götürüldü.

Gürol Öztürk adlı mahalle sakini mevsimlik işçiler kendi aralarında kavga çıkardığını belirterek, Şanlıurfa ve çevre illerden Mollabey köyüne fındık toplamak için gelen mevsimlik işçiler kendi arasında kavga etmeye başladılar. Mollabey gençleri kavgayı ayırmak isterken onlara da saldırı oldu. Mevsimlik işçilerin taş, demir ve sopalar atmaya başladı. Olayı önlemek için çok büyük bir çaba gösterdik. Jandarma ekipleri de olay yerine gelerek büyümesini önledi.' dedi.

08 Ağu 2019 - 00:10 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.