Urfa'dan İki Başkanın Ankara’ya Çağrılma Olayı!

AK Parti Genel Merkezi'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ı Ankara'ya

yener
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’nin başına geçmesinin ardından genel merkezde harıl harıl bir çalışma yürütülüyor.

Merkez Karar Yürütme Kurulu’na (MKYK) getirilenlerin arasından Merkez Yürütme Kurulu’nun da (MYK) belirlenmesinin hemen ardından sıra kabineye gelecek. Bu esnada yerel yönetimlerde de bir takım değişikliklerin gerçekleşeceğine kesin gözle bakılıyor. Ancak Şanlıurfa’ya ilişkin nasıl bir durum gelişir bununla ilgili kimse konuşmuyor. Tüm bu gelişmelerin arefesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ın Ankara'ya çağrıldığı bilgisi geldi.

Son 3 gündür açılışları hızlandıran büyükşehir belediyesinin bugün Akçakale’de yapacağı park açılışını iptal etmesi bu bilgiyi güçlendirdi.

DOĞRU OLMADIĞI ANLAŞILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin Akçakale’deki açılış programının iptal edilmesi, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ın da bugün Ankara’da bulunması, başkanların “Ankara’ya çağrıldılar” söylentilerinin gerçek gibi algılanmasına sebep oldu. Ayrıca büyükşehir belediyesinden Başkan Çiftçi’ye yakın isimler de Ankara’da olduklarını teyit etti. Haberin yayınlanmasının ardından ise Başkan Çiftçi’nin Şanlıurfa’da olduğu bildirildi. Başkan Ayhan’ın ise bugün Ankara’dan döndüğü belirtildi. Ancak genel merkezin başkanları çağırdığına dair bilginin doğru olmadığı anlaşıldı.

HABER MERKEZİ

10 Eki 2018 - 22:23 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.