Urfa’daki Parklar İçler Acısı

Türkiye'nin En sıcak illerinden biri olan Şanlıurfa yaz aylarında gözde mekânlarından birisi olan Gap Vadisinde lambaların kırık ve yanmıyor olması

Huseyin
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa’da sayılı bir kaç park bulunurken bunların arasında yer alan Gap Vadisi 3 mesire alanı havaların sıcak olmasıyla parka akın eden vatandaşlar karanlıkla kaldığını ve kamelyaların ışıkların yanmadığından dolayı parkı terk etmek zorunda kaldılar.

Sıcaklardan dolayı Şanlıurfalı vatandaşlar Gap Vadisi 3 mesire alanına yoğun ilgi gösteriyor. Mesire alanına gelen insanlar karanlık ortamda Cep telefonu ışıklarıyla oturmak zorunda kaldı. vatandaşlar, Büyükşehir Belediye yetkililerinden mesire alanının ışıklandırma sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirterek, Park içerinde bulunan kamelyalarda ışıklandırma gibi temel bir ihtiyacın sağlanamamasından dolayı etrafta karanlıktan faydalanılarak hırsızlık vakalarının da yaşanmasından korktuklarını belirten vatandaşlar, tedirginliklerinin uzun süredir sürdüğünü ve bir an önce yetkililerin bu utanç verici duruma çözüm getirmeleri gerektiğini savundu.

21 Ağu 2019 - 20:42 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.