Urfa'da Şüpheli Şahıs Etkisiz Hale Getirildi

Şanlıurfa İl Emniyet Binasına gelen aklı dengesi yerinde olmadığı iddia edilen bir kişi üzerimde patlayıcı var dedikten sonra polis ekipleri tarafından

Olay Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne akşam saatlerinde iddialara göre aklı dengesi yerinde olmayan M.B isminde bir kişi il emniyet binasına gelerek üzerinde patlayıcı olduğunu söyledi. Bunun üzerine güvenlik güçleri M.B’yi silahla etkisiz hale getirdi. Olay yerine çağrılan ambulansla yaralanan M.B’ye ilk müdahale yapıldıktan sonra yaralı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda emniyet güçleri sevk edilirken çevrede alınan güvenlik ünlemleri ile birlikte herhangi olumsuz bir durumun olmadığı görüldü.

HABER MERKEZİ

02 Şub 2019 - 20:54 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.