Urfa'lı Genç Kızın Sorusu, Nihat Hatipoğlu'nu Çaresiz Bıraktı

Nişanlı olduğunu belirten 19 yaşındaki genç kızın 'Başkasını seviyorum. Günah mı?' sorusu karşısında ne diyeceğini bilemeyen Nihat Hatipoğlu

ATV ekranlarında yayınlanan programında izleyiciden gelen soruları yanıtlayan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Şanlıurfa'dan bağlanan gençkızın sorusu karşısında ne diyeceğini bilemedi.

"NİŞANLANDIM, BAŞKASINI SEVİYORUM"

Ailesinin kendisini başkasıyla nişanladığını belirten 19 yaşındaki genç kız, "Hocam ben başkasını seviyorum. Bu durumda günah işlemiş oluyor muyum?" şeklinde bir soru yöneltti.

"ÜZGÜNÜM KIZIM, NE DİYEBİLİRİM Kİ?"

Bu soru karşısında kısa süreli duraksayan Hatipoğlu, kendisine yöneltilen soruya "Evlendikten sonra o sevgini yeni evleneceğin kişiye yöneltmen lazım. Üzgünüm kızım ne diyebilirim ki? Sana dua edeceğim. Allah sana kocanı sevdirsin. Diğerinin de sevgisini kalbinden çıkarsın" yanıtını verdi.

22 Oca 2018 - 16:27 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.