Urfa Emniyeti 148 Park ve Kafeteryayı Denetledi

Şanlıurfa'da 200 polisle 'Huzurlu okul' uygulaması kapsamında denetim yapıldı. Denetimlerde 1054 kişi sorgulandı 148 pak ve kafeterya ile

Urfa Emniyeti 148 Park ve Kafeteryayı Denetledi
Mmmm
Video için play'e tıklayın

Edilen bilgilere göre, Eğitim öğretim ilk dönemin son haftasında İl Emniyet müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Yunus timlerinden oluşan 54 ekip ve 200 polisin okul önlerinde ortaklaşa düzenlediği uygulamalarla denetimler sürüyor. Okullar önünde gerçekleştirilen uygulamalar kapsamında 1054 kişinin GBT sorgusu yapılırken, öğretmen ve öğrenciler de uyarıldı. Ayrıca okul çevresinde bulunan çay bahçesi, park, kafeteryalar da polisin denetiminden geçirildi. Okul çevresinde bulunan 148 Park ve kafeterya denetlenirken, 7 işyerine ceza kesildi. 153 aracın denetlendi.

HABER MERKEZİ

20 Oca 2018 - 16:38 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.